Events

Vodk.nl goes Art


Ooit wel eens geboden op kunst dat je nog niet hebt gezien? Op zaterdag 31 maart 2012 gebeurde dit in Depot BG in Amsterdam Oud Zuid. Kunstenaars vertelden over hun visie en inspiratie waarna door kunstliefhebbers op hun ongeziene kunstwerken werd geboden. Vodk.nl mocht dit bijzondere evenement Art-ist bijwonen door hapjes en drankjes te verzorgen.

Art-ist is een kunstveiling waarbij de werkwijze, visie en inspiratie van de kunstenaar centraal staat. Er wordt niet op de kunstwerken geboden, maar op een verhaal van de kunstenaar. De hoogste bieder krijgt na afloop een kunstwerk van de kunstenaar mee.

De organisatie is nog jong, want zaterdag 31 maart was pas de tweede editie. De opkomst is daarom nog niet heel groot, maar was nu al twee keer zo groot als de eerste editie. Er waren bij deze tweede editie 8 kunstenaars die hun verhaal op het podium deden. Opmerkelijk waren de compleet verschillende verhalen over hoe de kunstenaars hun 'kunstleven' zijn gestart. Sommigen doen het al van jongs af aan en anderen zijn net pas begonnen. De één heeft haar accountmanager functie ingeruild om portretten te schilderen, de ander wil haar 7 jaar lange reis door Europa in de kunst vastleggen en weer een ander gebruikt kunst om meer deel van de wereld uit te maken. Na de indrukwekkende verhalen begon het bieden. Om te voorkomen dat schilderijen voor een te lage prijs werden verkocht, hebben de kunstenaars een vanaf prijs genoemd. Uiteindelijk is er tussen de €150 en €200 geboden op de werken. Na het bieden werden de kunstwerken onthuld. Prachtige schilderijen en werken werden onthuld. Er was zelfs een schildering van chocolade op een aluminiumplaat, je zou het er bijna vanaf willen likken!

Vodk.nl schonk Trojka met Prosecco en deelde heerlijke vishapjes uit van SanT. Beiden zijn enthousiast ontvangen door de kunstliefhebbers. Als je geïnteresseerd bent in de kunstveiling kun je hun website in de gaten houden voor de volgende veiling. En wellicht staat Vodk.nl hier weer om je te voorzien van een hapje en drankje! Check www.facebook.com/vodk.nl voor de foto's van de veiling.

 

Vodk.nl on ice!


Op zaterdag 11 februari was het spontaan groot feest op de Rijn ter hoogte van Rijnsburg! Vodk.nl besloot één dag van tevoren om de bar op het ijs te zetten en met muziek en drank gezelligheid te creëren. De opkomst was enorm. Een Rijnsburgse traditie is hier van start gegaan.

Het idee om het ijs op te gaan is twee dagen van tevoren bedacht. Het was nog heel spannend of het door zou gaan, want was het ijs wel dik genoeg? Nog nooit zijn we zo blij geweest met een temperatuur van onder de 0. Op de dag zelf hebben we de gok gewaagd door de bar en al het apparatuur maar gewoon op het ijs te zetten. 'Als we gaan, dan gaan we met z'n allen!' De schaatsers konden zich opwarmen met onder andere de winterse drankjes Vodkchoc, Russian Tea, Lavish en Trojka. Maar ook voor niet-schaatsers was de bar makkelijk bereikbaar. De Rijn stond van kant tot kant vol met mensen die hun zaterdagmiddagborrel deden en mensen die op doortocht waren. De zon maakte de middag compleet. 'Wintersport is hier niks bij' hebben we meerdere malen mensen horen zeggen. De beat van de muziek dreunde lekker door en heeft de bar zelfs 1 centimeter in het ijs laten zakken.

Houdt de kou en Vodk.nl in de gaten, want de kans is groot dat wij met de volgende vorstperiode weer op het ijs staan! Check www.facebook.com/vodk.nl voor de foto's van 11 februari.

 

Trojka op de Modefabriek


Wegens het succes van de eerste keer, is vodk.nl weer gevraagd door kledingmerk Moscow om drankjes te schenken tijdens de Modefabriek van januari 2012.

En zo stond Vodk.nl op zondag 22 en maandag 23 januari 2012 op de stand van Moscow tijdens de Modefabriek in de RAI. Alle fashion people werden op de stand van Moscow voorzien van een Trojka vodka gemixt met Prosecco. De vier verschillende smaken van Trojka (Pink, Red, Orange en Green) zorgden ervoor dat er voor ieder wat wils was. Ook de Vodka Energy drank Lavish werd uitgedeeld. De reacties waren weer zeer enthousiast. Het waren twee fantastische dagen met gezellige mensen. Zeker weer voor herhaling vatbaar! Foto's van de beurs kunnen jullie vinden op www.facebook.com/vodk.nl.

 

Vodk.nl loves oesters!


Op zaterdag 22 oktober 2011 stond Vodk.nl bij visgilde Hugo van der Meij in het centrum van Oegstgeest. Ter ere van het 25-jarig jubileum van deze visboer werden er oesters uitgedeeld, waarna de lege oesterschelpen met vodka werden gevuld.

In oktober 2011 bestaat visgilde Hugo van der Meij 25 jaar en om dat te vieren organiseren zij deze maand allerlei leuke activiteiten. Zo ook het uitdelen van oesters. Er werden Zeeuwse en Franse, of ook wel Gillardeau, uitgedeeld. Nadat men de oester had opgeslurpt, vulde het team van Vodk.nl de oesters met vodka. Mensen reageerden ontzettend enthousiast: 'heerlijke combinatie!' Bijna iedereen die een oester heeft geprobeerd is op de foto genomen, deze kun je vinden op www.facebook.com/vodk.nl. Omdat het zo'n succes was, gaan we dit concept vast vaker doen! Misschien leuk idee voor op jouw feest, evenement of in jouw winkel? Neem dan contact met ons op.

 

Vodk.nl @ PostmusWinter.nl


PostmusWinter.nlOp zaterdag 22 oktober 2011 vond de opening van PostmusWinter.nl plaats. Bij de vestiging @ centrum Katwijk schonk Vodk.nl Girl en Astoria 9.5.

PostmusWinter.nl verkoopt Ski&Snowwear voor dames, heren en kinderen. De kleding is bij hun vestiging in Katwijk (tramstraat 16) te koop, maar is ook te bestellen via de website.

Op de dag van de opening was er van alles te doen: gratis style advies, gratis visagie en live entertainment. Bovendien voerde PostmusWinter ook 10% korting op het gehele assortiment. Vanaf 17.00 uur draaide dj Dennis Salman en schonk Vodk.nl Girl en Astoria 9.5 voor de gasten. Het was een geslaagd feest!

 

 

Vodk.nl goes Mini!

Op zaterdag 1 oktober 2011 werd de nieuwe Mini Coupé geïntroduceerd bij de Mini vestiging in Amsterdam. Vodk.nl schonk hier heerlijke vodka combinaties voor mannen en vrouwen. Een geweldig uitje voor wie van Mini en vodka houdt!

De nieuwe Mini Coupé is een supercompacte sportauto. Kenmerkend zijn het helmvormige dak en de actieve achterspoiler, die bij 80 km/uur omhoog komt. De Coupé is een tweezitter met ruim plaats voor bagage achter de stoelen. Meer informatie over deze sportieve auto kun je vinden op de website van Mini Amsterdam.

Tijdens de introductie van deze nieuwe Mini schonk Vodk.nl voor de vrouwen de Girl, een vodka met framboossmaak en bloemige aroma's. Deze Girl gemixt met de mousserende Astoria is het ultieme drankje! Voor de mannen was er Hpnotic, een blend van vodka en tropische vruchtensappen. De gasten genoten zichtbaar van de nieuwe auto en de drankjes. Foto's van de introductie kun je vinden op www.facebook.com/vodk.nl.

 

Lavish Vodka @ HBO Intro Festival Breda

Op donderdag 15 september 2011 vindt het studentenfeest van het jaar plaats in de binnenstad van Breda. Het HBO Intro Festival is een grote beleving op het gebied van muziek, entertainment, sport en cultuur. En zeker onmisbaar is de nieuwe Vodka sensatie Lavish (Vodka + Energydrink) die Vodk.nl verkoopt bij de Vodka Lounge Bar.

Het HBO Intro Festival wordt dit jaar voor de 17e keer gehouden en is bedoeld om eerstejaars studenten kennis te laten maken met Breda als beste binnenstad. Het festival bestaat uit een avondprogramma met DJ's, bands, en theatergezelschappen.

Vodk.nl wil aan dit festijn niet ontbreken en is aanwezig bij de Vodka Lounge Bar. Hier worden de Lavish blikjes verkocht, welke onlangs aan het assortiment van Vodk.nl zijn toegevoegd. Lavish is een mix van Vodka en Energydrink met een alcoholpercentage van slechts 11%.
Check Lavish.

Het festival duurt van 17.00 tot 23.00 uur. We zien je graag bij de Vodka Lounge Bar (Haven 7)! Voor meer informatie over het festival, check de website van de organisatie.

 

Vodk.nl goes Lavish

Op zaterdag 3 september 2011 startte het één week durende Young Lets toernooi op tennispark de Rijnkanters in Rijnsburg. Vodk.nl heeft tijdens dit toernooi het nieuwe Lavish geïntroduceerd.

Lavish is een mix van Vodka en Energydrink met een alcoholpercentage van slechts 11% in een stijlvol blikje. Zeer geschikt dus voor evenementen waar geen hogere alcoholpercentage geschonken mag worden. Lavish is goed in de smaak gevallen bij de tennissers, dus is zeker een aanrader! De foto's van het toernooi kun je vinden op www.facebook.com/vodk.nl. Wil je meer weten over Lavish en de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met ons op.

Vodk.nl goes fashion!

Op zondag 17 en maandag 18 juli 2011 was de jaarlijks terugkerende Modefabriek in de RAI. Op de stand van kledingmerk Moscow deelde Vodk.nl cocktails uit.

Het waren twee geslaagde dagen met veel gezellige mensen en enthousiaste reacties over onze cocktails. Vooral de Girl Vodka in combinatie met Astoria 9.5 was geliefd. Vodk.nl bedankt Moscow voor hun aangeboden ruimte op de stand en natuurlijk alle mensen die het tot een gezelligheid hebben gemaakt! Foto's van de beurs kunnen jullie vinden op www.facebook.com/vodk.nl.


Winkelwagen +

product (leeg)
Wij verkopen onder de 18 geen sterke drank

Leeftijdcheck

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee Ja