Dutch Tulip Vodka Premium Blend + Hand Sanitizer offer

Dutch Tulip Vodka Premium Blend + Hand Sanitizer offer. Bij aanschaf van een fles Clusius Tulip Vodka krijg je nu een gratis 425ml flacon Clusiushandalcohol. Met deze actie hoopt Clusius zowel hun klanten als het bedrijf zelf gezond uit de corona crisis te laten komen.

Meer details


48,00 € incl. btw

Klanten die dit product aangeschaft hebben, kochten ook...

Bij aanschaf van een fles Clusius Tulip Vodka krijg je nu een gratis 425ml flacon Clusiushandalcohol. Met deze actie hoopt Clusius zowel hun klanten als het bedrijf zelf gezond uitde corona crisis te laten komen.

 

Waarom:
Om de crisis te overleven is het Katwijkse bedrijf Clusius Craft Distillers overgestapt op deproductie van handalcohol. Normaal gesproken wordt in de destilleerderij in Katwijk wodkagemaakt van tulpenbollen. De wodka wordt vooral geschonken in cocktailbars en verkocht op Schiphol. Deze partijen zijn grotendeels gesloten en hierdoor is de verkoop sterk gedaald. De (online) slijters zijn nog open en hebben ook zware tijd. Om iedereen gezond te laten genieten van een heerlijke Tulip Vodka krijg je nu een flacon handalcohol gratis bij een fles Clusius Tulip Vodka.

Nog geen reacties over dit product aanwezig.

Winkelwagen +

product (leeg)
Wij verkopen onder de 18 geen sterke drank

Leeftijdcheck

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee Ja