Grey Goose Pear

Grey Goose Pear Vodka, de heerlijke geur wanneer de fles wordt geopend, doet meteen denken aan de lekkerste frisse peren, peren waarbij het sap langs je vingers afdruipt, en waar je geen genoeg van kunt krijgen!

Meer details


36,95 € incl. btw

Klanten die dit product aangeschaft hebben, kochten ook...

Grey Goose Pear Vodka, de heerlijke geur wanneer de fles wordt geopend, doet meteen denken aan de lekkerste frisse peren, peren waarbij het sap langs je vingers afdruipt, en waar je geen genoeg van kunt krijgen! Vooral lekker koud drinken, eventueel met een peertje in het glas!

Grey Goose komt uit Frankrijk, het word gedistilleerd in het plaatsje Cognac. Deze plaats maakt deel uit van een zeer bekende franse streek waar diverse soorten dranken worden gedistilleerd en gebotteld. Gemaakt van franse wintertarwe, welke op andere tijden worden gezaaid en geoogst dan de normale variant, en water uit de "Gente Spring" wat door zijn natuurlijke zuiverende werking een erg zuiver water is, wat ook zeker terug te proeven valt in de vodka.

Grey Goose is door Sidney Frank Importing Company naar de Verenigde Staten geëxporteerd. Het merk is in 2004 verkocht aan Bacardi voor $2,2 biljoen. Grey Goose is de eerste franse wodka, maar ondertussen zijn daar nu wel wat merken bijgekomen.Grey Goose word voornamelijk veel verkocht in Noord Amerika, waar het de status "Premium Brand" heeft. 

  • Alcohol percentage 40%
  • Volume 70 cl

Nog geen reacties over dit product aanwezig.

Winkelwagen +

product (leeg)
Wij verkopen onder de 18 geen sterke drank

Leeftijdcheck

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee Ja