Grey Goose

Grey Goose vodka is voor iedere vodkaliefhebber eentje die zeker geproefd moet worden! Een fantastisch lekkere, zachte, milde, elegante vodka, menigeen zijn favourite.  De smaak is heerlijk, perfecte smaakverdeling, en ongelofelijk zacht.

Meer details


31,95 € incl. btw

Grey Goose vodka is voor iedere vodkaliefhebber eentje die zeker geproefd moet worden! Een fantastisch lekkere, zachte, milde, elegante vodka, menigeen zijn favourite.  De smaak is heerlijk, perfecte smaakverdeling, en ongelofelijk zacht. Grey Goose heeft schitterende verpakkingen, de flessen zijn van matglas, voorzien van een (hersluitbare) kurk.

Halverwege de fles kan je door de fles heen kijken, met licht achter de fles, geeft dit een erg mooi diepte effect op het plaatje wat aan de andere kant word weergegeven. Iedere Grey Goose variant is duidelijk herkenbaar als Grey Goose, maar heeft toch zijn eigen stijl. Grey Goose komt uit Frankrijk, het wordt gedistilleerd in het plaatsje Cognac. Deze plaats maakt deel uit van een zeer bekende franse streek waar diverse soorten dranken worden gedistilleerd en gebotteld. Gemaakt van franse wintertarwe, welke op andere tijden worden gezaaid en geoogst dan de normale variant, en water uit de "Gente Spring" wat door zijn natuurlijke zuiverende werking een erg zuiver water is, wat ook zeker terug te proeven valt in de vodka. Grey Goose is door Sidney Frank Importing Company naar de Verenigde Staten geëxporteerd. Het merk is in 2004 verkocht aan Bacardi voor $2,2 miljard. Grey Goose is de eerste franse vodka, maar ondertussen zijn daar nu wel wat merken bijgekomen. Grey Goose wordt voornamelijk veel verkocht in Noord-Amerika, waar het de status "Premium Brand" heeft.

  • Volume 70 cl
  • Alcohol percentage 40%

Nog geen reacties over dit product aanwezig.

Winkelwagen +

product (leeg)
Wij verkopen onder de 18 geen sterke drank

Leeftijdcheck

Ben jij 18 jaar of ouder?

Nee Ja